Pierik Horeca Exploitatie       Tel. 038-4213360
Prins Alexanderstraat 8       8019 XH Zwolle

Organisatie

Pierik Horeca Exploitatie is opgericht in Zwolle op 1 februari 1974. Met John Pierik Beheer BV als beheersmaatschappij zijn er 3 werkmaatschappijen te onderscheiden, te weten Pierik Horeca Exploitatie, Pierik Audio- en Lichtsystemen en JP Play Center Giethoorn BV.

De organisatie biedt een totaalpakket aan diensten en producten aan relaties, mede-exploitanten en klanten op het gebied van kwaliteitsamusement. Hierbij wordt een hoog serviceniveau nagestreefd.

Belangrijke doelstellingen van onze organisatie zijn: continuïteit en uitbreiding van de activiteiten, meerwaarde verkrijgen uit de synergie van de verschillende kernactiviteiten en trendsettend zijn in de branche.

Kwaliteit staat daarbij altijd hoog in het vaandel, mede door de jarenlange ervaring en een gedegen serviceverlening.

Daarnaast is Pierik Horeca Exploitatie actief lid van de VAN Speelautomaten Branche-organisatie, wat betekent dat wij de VAN-ondernemerscode (verantwoord ondernemerschap binnen de Europese speelautomatenbranche) naleven.

PLAY CENTER GIETHOORN

Naast onze activiteiten als exploitant van speelautomaten en het aanleggen en onderhouden van licht-, geluid- en beveiligingssystemen vindt u in het toeristische Giethoorn ons prachtige casino Wilt u op de hoogte blijven van onze lopende acties en nieuwtjes, kijkt u dan eens op onze Facebook pagina of volg ons op Twitter. Graag tot ziens bij Play Center Giethoorn!