Pierik Horeca Exploitatie       Tel. 038-4213360
Beulakerweg 165 A       8355 AG Giethoorn

Horeca

Pierik Horeca Exploitatie kan u, de (startende) horeca-ondernemer, van dienst zijn met raad en daad. Door onze jarenlange ervaring in de horeca kennen wij uw behoeften en vullen die in op maat. Bijvoorbeeld door het plaatsen van speelautomaten, het aanleggen en onderhouden van geluid- en lichtinstallaties, het geven van adviezen etc.

Pierik Horeca Exploitatie biedt u een compleet pakket van amusementsautomaten voor de horeca. Welke automaat waar geplaatst mag worden, is afhankelijk van de wetgeving. De wet maakt daarbij onderscheid tussen hoogdrempelige en laagdrempelige inrichting van horecabedrijven.

Hoogdrempelige horecagelegenheden zijn de meer traditionele cafés en restaurants, waar het gaat om het horecabezoek en waar verder geen andere activiteiten plaatsvinden. In dit soort bedrijven mogen maximaal 2 kansspelautomaten worden geplaatst.

Laagdrempelige horecagelegenheden zijn alle andere gelegenheden zoals sportkantines, snackbars, poolcentra, coffeeshops en bijvoorbeeld dansscholen. Hier mogen volgens de wet alleen behendigheidsautomaten worden geplaatst. 
 
De medewerkers van Pierik Horeca Exploitatie adviseren en ondersteunen de horecapartner desgewenst op het gebied van de landelijke en gemeentelijke regels voor speelautomaten, waaronder vergunningaanvragen, naleving van de voorschriften of andere contacten met de gemeente. Pierik Horeca Exploitatie heeft hiervoor regelmatig contact met de betreffende ambtenaren.

PLAY CENTER GIETHOORN

Naast onze activiteiten als exploitant van speelautomaten en het aanleggen en onderhouden van licht-, geluid- en beveiligingssystemen vindt u in het toeristische Giethoorn ons prachtige casino Wilt u op de hoogte blijven van onze lopende acties en nieuwtjes, kijkt u dan eens op onze Facebook pagina of volg ons op Twitter. Graag tot ziens bij Play Center Giethoorn!