Pierik Horeca Exploitatie       Tel. 038-4213360
Beulakerweg 165 A       8355 AG Giethoorn

Audio- & Lichtsystemen

Exploitatie automaten
De exploitatie van automaten (zowel kans- als behendigheidsspelen) is al decennia lang de core business van ons bedrijf. In al die jaren is veel ervaring en professionaliteit opgebouwd. Bij de exploitatie van automaten komt het vooral aan op bedrijfszekerheid van de machines en snelle service in geval van nood. Een storing kost immers omzet! Strakke roulatieplanning, preventief onderhoud en een persoonlijke service zijn de belangrijkste troeven die uw rendement hierbij waarborgen.

Licht-, geluid- en beveiligingssystemen
Naast de exploitatie van automaten is Pierik Audio- en Lichtsystemen gespecialiseerd in de verkoop, aanleg en onderhoud van geluid- en lichtsystemen en camerabewakingssystemen in uw bedrijf. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken, waardoor onze producten kwalitatief zeer goed zijn en u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Geheel naar uw wensen en behoeften leveren wij systemen op maat. U kunt bij ons terecht voor de complete inrichting van licht, geluid en beveiliging. Ook bij Pierik Audio- en Lichtsystemen staat service hoog in het vaandel, zodat u als klant tevreden zult zijn en blijven.

Vragen
Heeft u nog vragen? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact op of vul het offerteformulier in. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Bij storing
Pierik Horeca Exploitatie staat garant voor goed werkende automaten. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan kunt u contact opnemen met onze snelle en klantvriendelijke servicedienst voor de reparaties van onze automaten. Doordat wij in ons bedrijf in Zwolle een grote werkplaats hebben, beschikken wij bijna altijd over de juiste reserve-onderdelen om uw automaten snel en vakkundig te repareren.

PLAY CENTER GIETHOORN

Naast onze activiteiten als exploitant van speelautomaten en het aanleggen en onderhouden van licht-, geluid- en beveiligingssystemen vindt u in het toeristische Giethoorn ons prachtige casino Wilt u op de hoogte blijven van onze lopende acties en nieuwtjes, kijkt u dan eens op onze Facebook pagina of volg ons op Twitter. Graag tot ziens bij Play Center Giethoorn!